AGUNews

Ekim 2023, Sayı 79

AGÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler

Basın Yayın Ekim 2023, Sayı 79 56580
AGÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler

Aylık haber bültenimizin temel amaçlarından biri öğrencilerimiz ve akademik, idari ve servis çalışanlarımızla AGÜ’nün bir aile olduğunu hepimize hatırlatmaktır.


Gerçekten de üniversitemizde herhangi bir birimi ya da grubu ortadan kaldırdığımızda en temel faaliyetlerin yürümekte zorlanacağı gün gibi aşikardır. Tam da bu yüzden bu okulun faaliyet göstermesinde ve ilerlemesinde görünen ve görünmeyen emeği fark etmek aramızdaki birliği daha da güçlendirecektir. 


Bu sayımızda okulumuzun dışa açılan yüzünün mimarı olan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Ofisi ile başlıyor ve üniversitemizin ulusal ve uluslararası kamuoyuna tanıtılmasında, okulumuzun her türlü faaliyetinin yürütülmesinde en ağır işleri özveri ve başarıyla yürüten, kısa adıyla, Basın Yayın’a bir kez daha teşekkür ediyoruz.

 

Basın Yayın ekibimiz yaptıkları çalışmaları şöyle anlatıyor:

 

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Ofisi olarak öncelikle hedefimiz, üniversitemizin markasını ve kurumsal imajını doğru bir şekilde temsil etmektir.

 

Bunu yaparken tanıtım stratejileri ve kampanyalar planlıyor, basın bültenleri yazıp üretiyor, gerektiğinde krizleri yönetiyoruz. Kamuoyundan, basından ve çeşitli kuruluşlardan gelen sorularla ilgileniyor, basın toplantıları düzenliyoruz. Ayrıca tanıtım günleri, kampüs turları ve ziyaretler gibi tanıtım etkinliklerine katkı sağlıyoruz.

 

Ayrıca afiş, broşür, konuşma metinleri, haber bültenleri hazırlıyor, web sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda yayınlıyoruz.

 

Ofis olarak tanıtım videoları üretiyor, fotoğraf çekimleri yapıyor, ayrıca yıllık raporlarda da yer alması için ürettiğimiz içerikleri web sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda yayınlıyoruz.

 

Üniversitemizde protokol mensuplarının katıldığı etkinliklerde karşılama, ağırlama, oturma düzeni gibi protokol kurallarını uygulanmasında da ofisimiz önemli bir görev üstleniyor.



GALERI